Nella Kharisma - Kependem Tresno Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 9M

Date: 21 Nov 2018

Duration: 05:13

Likes: 36K





Nella Kharisma - Kependem Tresno Video :

Description:

Nella Kharisma - Kependem Tresno, cubo rungokno nyanyian iki
nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
kudu kepiye, aku mesti piye
yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

cubo rungokno nyanyian iki
nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
kudu kepiye, aku mesti piye
yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

senajan kowe wes karo liyane
nanging tresnoku ro kowe ora iso tak lalekke

ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
wes tak tutup atiku dinggo liyane
mergo kowe seng paling tak tresnani
senajan tresno iki mung kependem ning ati


cubo rungokno nyanyian iki
nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
kudu kepiye, aku mesti piye
yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

senajan kowe wes karo liyane
nanging tresnoku ro kowe ora iso tak lalekke

ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
wes tak tutup atiku dinggo liyane
mergo kowe seng paling tak tresnani
senajan tresno iki mung kependem ning ati

ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
wes tak tutup atiku dinggo liyane
mergo kowe seng paling tak tresnani
senajan tresno iki mung kependem ning ati
senajan tresno iki mung kependem ning ati

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Kependem Tresno Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Kependem Tresno, download musik Nella Kharisma - Kependem Tresno, download Video Nella Kharisma - Kependem Tresno, Nella Kharisma - Kependem Tresno mp4
Download Lagu