Bams Sena - Gubuk Asmoro Lagu MP3 dan Video Download


Listen:

Date: 14 Jan 2017

Duration: 04:47

Likes:





Bams Sena - Gubuk Asmoro Video :

Description:

Bams Sena - Gubuk Asmoro, Yen liwat aku kelingan
Gubug kae biyen tak nggo leren
Neng cagak kebak tulisan
Warno abang tondo isek prawan

Jeneng'e gubug asmoro
Biyen kae tak nggo andum tresno
Tanpo bantal tanpo kloso
Bot abot'e ketaman asmoro

Gubug kae nyimpen wadi
Wiwit biyen tumeko sak iki
Gubug kae kebak crito
Wayah wengi nganti gagat rino

Catetan sak jroning ati
Datan luntur soyo merak ati
Aku koe dadi garwo
Mergo leren neng gubug asmoro

....
...
..
.

Yen liwat aku kelingan
Gubug kae biyen tak nggo leren
Neng cagak kebak tulisan
Warno abang tondo isek prawan

Jeneng'e gubug asmoro
Biyen kae tak nggo andum tresno
Tanpo bantal tanpo kloso
Bot abot'e ketaman asmoro

Gubug kae nyimpen wadi
Wiwit biyen biyen tumeko sak iki
Gubug kae kebak crito
Wayah wengi nganti gagat rino

Catetan sak jroning ati
Datan luntur soyo merak ati
Aku koe dadi garwo
Mergo leren neng gubug asmoro

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Bams Sena - Gubuk Asmoro Mp3 Gratis, download mp3 Bams Sena - Gubuk Asmoro, download musik Bams Sena - Gubuk Asmoro, download Video Bams Sena - Gubuk Asmoro, Bams Sena - Gubuk Asmoro mp4
Download Lagu